Over Ons

Een nieuwe naam, maar wel al één met 20 jaar ervaring!

Al meer dan 20 jaar hebben wij door Machinefabriek Saedt BV ruime ervaring opgedaan als distribiteur/ applicateur van de hoogwaardige ARC keramische coatings van A.W. Chesterton Co. Naast een Qualified ARC Workshop (klimaat beheerste applicatieruimte) beschikt de machinefabriek ook over een uitstekend geoutilleerde straalruimte waar de te coaten producten op de juiste manier kunnen worden voor-behandeld. Daarnaast is Machinefabriek Saedt BV één van de weinige machinefabrieken in Nederland in staat om deze keramische coatings ook machinaal na te bewerken.

De ARC keramisch versterkte coatings zijn oplosmiddelen vrij en slijtvast. De ongeëvenaarde hechting en chemische bestendigheid maken dit product uniek in zijn soort. Deze eigenschappen zorgen voor een langdurige bescherming van uw installaties en zal productieverlies door stilstand worden voorkomen. Voor zowel de metaal- als de betontoepassingen kunnen wij u meerdere geschikte coatings leveren. Maar natuurlijk denken wij graag met u mee en zijn wij meer dan bereid om u persoonlijk te woord te staan en u te adviseren.

Overtuigd van de kwaliteiten van de coatings zijn wij enkele jaren geleden het KIWA certificeringstraject ingestapt voor één van deze coatings. En met het behalen van het KIWA watermark op de ARC® S2(E)-KIWA, die exclusief bij ons te verkrijgen is, is ook het moment gekomen om de coatings een groter platform te bieden en onder te brengen in een nieuwe onderneming.             Met Saedt Coatings BV richten wij ons op het leveren van de coatings. De dienstverlening omtrent het voor- en na-bewerken en het aanbrengen van de coatings blijft ondergebracht in de machinefabriek. 

Dus onder een nieuwe naam maar met al meer dan 20 jaar ervaring zal Saedt Coatings BV de juiste partner zijn voor u en uw project. Met advies op maat en uiteraard met nauwe samenwerking met Machinefabriek Saedt BV zijn wij er van overtuigd dat wij u van de juiste coating kunnen voorzien.

Kwaliteit, klantgericht, veelzijdig en betrouwbaar; dat zijn de kenmerken waar de machinefabriek al sinds 1932 bekend om staat en die wij als Saedt Coatings ook na zullen streven. Vertrouwde kwaliteit onder een nieuwe naam!

Saedt Coatings B.V. Logo