Service & Ondersteuning

Al meer dan 20 jaar hebben wij via Machinefabriek Saedt B.V. ruime ervaring opgedaan als distribiteur/adviseur en applicateur van de hoogwaardige ARC keramische coatings van A.W. Chesterton CO.

Door de jarenlange ervaring met de ARC coatings kunnen wij als Saedt Coatings B.V. U uitstekend adviseren op het gebied van erosie en corrosie bestrijding met behulp van de ARC coatings. Naast het kunnen adviseren over de toepassing van de ARC coating kunnen wij U ook diverse applicatie cursussen/trainingen aanbieden voor zowel de metaal als beton -coatings.

Om de ARC coatings op de juiste manier te kunnen verwerken beschikken wij over diverse hulp gereedschappen om het appliceren van de coating een stuk eenvoudiger te maken.

Om de applicatie van de coatings goed te kunnen uitvoeren beschikt de Machinefabriek naast een Qualified ARC Workshop (een klimaatbeheerste applicatieruimte) ook over een uitstekend geoutilleerde straalruimte waar de te coaten producten op de juiste manier kunnen worden voor-behandeld.

Machinefabriek Saedt B.V. is daarnaast een van de weinige Machinefabrieken in Nederland die in staat is om de keramische coating machinaal na te bewerken. Hierdoor kunnen de gecoate onderdelen, indien van toepassing, terug gebracht worden naar de oorspronkelijke maatvoering/toleranties. 

Wij adviseren daarnaast ook al weer enige jaren de beton verwerkende industrie over het gebruik en de diverse toepassingen van de ARC betoncoatings. 

Heeft U nog vragen of wilt U geheel vrijblijvend geïnformeerd worden over de toepassingen van de ARC coatings neem dan gerust met ons contact op.