Beton Toepassingen

De speciaal samengestelde ARC beton coatings zijn bestand tegen de effecten van thermische cycli en de inwerking van chemische stoffen.
Door de unieke eigenschappen van deze coatings creëren zij een sterk oppervlak en verbetert het de betrouwbaarheid van het beton aanzienlijk. Dit zal resulteren in lagere onderhoudskosten. Tevens zijn er type coatings beschikbaar die geschikt zijn om beschadigingen te repareren en beton opnieuw op te bouwen. De coatings kunnen op zowel vochtige als droge oppervlakken aangebracht worden.

Standaard Beton

Beton wordt in de industrie veel gebruikt als constructiemateriaal met goede resultaten. In sterk erosieve en corrosieve omstandigheden kan beton echter gemakkelijk worden beschadigd of aangetast. Gebruik ARC hoogwaardige coatings voor een langdurige bescherming met als doel de algehele onderhoudskosten te verminderen.

Beton Reparatie / Renovatie

Wanneer beton opnieuw moet worden opgebouwd als gevolg van ernstige erosie of agressieve chemische aantasting, kan de reparatie oppervlakkig zijn maar ook dieper worden uitgevoerd tot zelfs het betonijzer of constructiestaal. Wanneer de reparatie met behulp van een conventionele cementgebonden voegmortel te lang duurt, overweeg dan één van de ARC-coatings; 100% vaste stoffen met een snel uithardende epoxy.

Uitgelicht Product

ARC 988

Een met kwarts versterkte novolac betoncoating die bescherming biedt tegen zware chemische invloeden. ARC 988 industriële betoncoating is ontworpen om: Nieuw en bestaand beton te beschermen tegen chemische aantasting of fysieke schade. Zuurbestendige tegels of...

Hulp nodig, of heeft u een vraag?